top of page
279149709_109159735112438_49527685113356

TERVE AGGRESSIO VALMENNUKSESSA
TYÖPAJA 

Vuosia ihmisiä valmentaneina olemme nähneet, että terve, elämänmyönteinen aggressio on katoava voimavara nykyihmisen elämässä. 

Se on surullista, sillä terveen aggression mukana rapistuu myös omannäköisen, innostavan ja mielekkään elämän perusta: 

 • Päättäväisyys ja kyky seurata omia tarpeita heikkenee

 • Terve erillisyys sekä kunnioittavat rajat hämärtyvät

 • Aito, turvallinen läheisyys vaikeutuu ja etäisyys hiipiii ihmissuhteisiin.

Huomattava osa asiakkaistamme hakeutuu valmennukseen näiden jokaisella elämänalueella vaikuttavien ydin- vaikeuksien takia. Heidän tarinoissa toistuu jaksamisen loppuminen yrittäessä miellyttää toisia, itsensä laiminlyöminen konfliktien pelossa, läheisyyden puute, yksinäisyys ja toivottomuus muutoksesta. 

Kyky terveeseen aggressioon on täysin välttämätön itsemme näköistä, mielekästä elämää edistävä voima.

Itsemme näköinen elämä on meidän jokaisen oikeus ja kenties velvollisuuskin täällä. Tästä syystä päätimme ryhtyä vahvistamaan jokaisen halukkaan kykyä terveeseen, elämänmyönteiseen aggressioon ja sen mukana:

 • Rentoa ja itsevarmaa otetta oman elämän ohjaksista

 • Lämmintä ja kaikkia osallisia ravitsevaa yhteyttä

 • Lujaa rakkautta sen puolesta, mistä välitämme.

MITÄ TYÖPAJASSA TAPAHTUU?

Kokoonnumme harjoittamaan terveen aggression lihaksia yhdessä elokuun lopulla. Mukaan mahtuu 16 rohkeaa, toinen toisiamme tukevaa osallistujaa.

Vaikeudet terveen aggression ilmaisemisessa syntyvät ikävistä kokemuksista läheisissä ihmissuhteissa. Sen takia terveen aggressioon ilmaisemiseen liittyvien vaikeuksien kohtaaminen ja purkaminen on mahdollista vain turvallisessa ja rohkaisevassa vuorovaikutussuhteessa.

Työpajassa pääset harjoittelemaan aggression energian hyödyntämistä itsesi vahvistamiseksi turvallisessa ympäristössä.  

Työskentely on toiminnallista ja tapahtuu satojen asiakkaiden kanssa tehokkaiksi osoittautuneiden harjoitteiden ja menetelmien avulla. 

Tekemistä tukee tarpeellinen teoria, vaikka painopiste on toiminnassa ja sen kasvattamassa varmuudessa siitä, mihin todellisuudessa kykenet ja mitä elintärkeää siitä sinulle seuraa.

MITÄ SAAT TYÖPAJASTA?

 1. Kasvatat kohtaamistilanteissa kykyäsi läsnäoloon ja todellisiin valintoihin tunneperäisen reagoinnin sijaan.

 2. Opit pysymään uskollisena tavoitteillesi ja arvoillesi vaikeissa tilanteissa konfliktien välttelyn sijaan.

 3. Opit terveiden rajojen merkityksen ja vahvistat kehollisesti kykyäsi niiden ilmaisuun.

 4. Opit ilmaisemaan rajasi niin, että ne vahvistavat yhteyttä toisiin ja samalla edistävät kaipaamaasi elämää.

 5. Opit hyödyntämään kehosi viisautta sinulle tärkeiden asioiden edistämiseksi asioiden yliajattelemisen vastapainoksi.

 6. Kasvatat kykyäsi läsnäoloon ja rentoon, taidokkaaseen toimintaan vaikeiden tunteiden keskellä.

 7. Itseluottamuksesi lujittuu ja varmuus siitä, että kykenet enempään kuin uskoitkaan kasvaa.

Saat työpajasta konkreettisia työkaluja ja harjoitusta auttaa itse itseäsi kohti omannäköistä, arvokasta, tasapainoista ja elinvoimaista elämää.

Työpaja toteutetaan lauantaina ja sunnuntaina 15 & 16.10.2022 klo 13-17, Roots Helsingin tiloissa, osoitteessa Eurantie 8-10. Mukaan otetaan 16 henkilöä. Työpajan harjoitteet ovat muodoltaan hyvin yksinkertaisia ja suoraviivaisia ja sen takia niin tehokkaita. Et tarvitse niihin mitään erityisiä taitoja tai osaamista. 

Aloitamme molempina päivinä tasan klo 13. Tule siis paikalle ajoissa, uteliaana ja valmiina oppimaan uutta itsestäsi. Nauti lounas etukäteen ja pukeudu sellaisiin vaatteisiin, joissa on mukava olla ja liikkua. Työpajan aikana pidetään yksi 30 minuutin tauko molempina päivinä.

Työpajan hinta on 349,00 EUR (sis.alv. 24%)

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet osallistumismaksun suorittamiseksi. Maksun jälkeen paikkasi työpajassa on varmistettu.

HUOMIO!

Työpaja ei sovi avuksi henkilöille, joilla on käsittelemätöntä traumahistoriaa tai jotka elävät väkivaltaisessa elämäntilanteessa. Jos tunnistat itsesi näistä, niin kannustamme sinua hakeutumaan ammattimaisen avun pariin.

KÄYTÄNNÖSSÄ

VALMENTAJISTA

Kokeneina valmentajina me, Rainer ja Nina, luomme turvallisen ympäristön juuri sinulle tutkia itseäsi ja kohdata toisia, jotka ovat samalla asialla. Olemme tehneet sen verran paljon töitä itsemme ja toisten ihmisten kanssa, että meihin on kasvanut myötätuntoa monelle, sekä kykyä ylläpitää rajoja empimättä siellä, missä ne ovat tarpeen turvallisuuden tai yhteisen työn tavoitteiden nimissä.

Lisätietoja meistä löytyy kotisivuiltamme rainerpuittinen.com ja ninahaddadin.com.

TERVE AGGRESSIO ON RAKKAUTTA.
TERVETULOA MUKAAN!

bottom of page